Az étterem napi menüje megjelenik az étterem előtti táblán. Miért tegyem ki ide is?

Tapasztalatból tudjuk, hogy az irodaházak dolgozói között napi téma az ebéd. ők inkább ezen az oldalon nézik meg a közelükben található éttermek egész heti menüválasztékát, minthogy a rövid ebédidejükben éttermek között bolyongjanak minden egyes nap. Könnyebb ugyanis a kívánt menüt előre kiválasztva, céltudatosan menni az étterembe, így marad idő egy ebéd utáni kávéra is az Ön éttermében. Esős, hideg időben ez méginkább érvényesül, hiszen ilyenkor a vendégek minél hamarabb be akarnak ülni egy fedett helyre ebédelni.

Ne felejtsük el azt sem, hogy ha a vendég már kiválasztotta a napi menüjét az oldalunkon megtalálható éttermek közül, akkor biztosan oda fog menni.

Nem akarok sokat költeni reklámra. Miért érné meg ez az éttermemnek?

Étterme is tapasztalhatta már, hogy a vendégek csoportosan érkeznek. Akár csak két új vendég fogyaszt egyetlen menüfeltöltés áráért, az étterme máris többletbevételt termelt.

Mi magunk sem gondoltuk, hogy Budapest egyik forgalmas részén több, mint 20 menüt kínáló étterem van az általunk látogatott 4 éttermen túl, pedig közel 10 éve járunk menüzni.

Fix menümennyiséggel rendelkezik az éttermem, és mindig elfogy. Még mindig nem látom, miért érné ez meg.

Mi azokkal a vendégekkel is megismertetjük éttermét, akik eddig nem tudták, hogy étterme rendelkezik napi menüvel, vagy hogy étterme létezik. Ezt segíti az oldalunkon a térképes napi menü kereső is. Így megismerik éttermét, konyháját, és később is visszatérnek egy üzleti, baráti vagy romantikus vacsorára.

Szívesen kipróbálnám a szolgáltatást. Van erre lehetőség?

A szolgáltatás díjmentes, így akár azonnal használhatja is!